Poišči buklo

petek, 17. marec 2017

TAG: Vprašanja, ki jih ne sprašujejo

Že zelo dolgo nisem sodelovala pri TAG-u. Objava tega na blogu Knjigoljubke Maje, me je pritegnil in tako sem se odločila, da še sama odgovorim na ta vprašanja.

 1. Če bi lahko večerjala s tremi osebami, katere tri osebe bi izbrala?

  Ker sta oba moja dedka umrla, ko sem bila še dojenček, bi najprej šla na večerjo z njima, da bi ju lahko spoznala in onadva mene. Na čaj in kolaček bi povabila tudi Jen Campbell, da bi se lahko razgovorili o knjigah. Jene ima na youtubu kanal, kjer govori o knjigah, je avtorica večih knjig. Zelo jo spoštujem in bi jo rada spoznala.

 2. Katero igralko bi izbrala, da bi igrala v zgodbi tvojega življenja?

  Definitivno Emma Watson!

 3. Katerega izmišljenega junaka bi pripeljala v živi svet?

  To je pa težko vprašanje. Mislim, da bi v naš svet pripeljala Lyrio in njenega demona Pantalaimona iz trilogije Njegova temna tvar avtorja Philipa Pullmana. Upam, da bi ji bilo pri nas všeč.

 4. Imaš med spanjem vrata sobe odprta ali zaprta?

  Da se naš dragi pes lahko prosto sprehaja in me ponoči po potrebi lahko zbudi, imam vrata odprta. Iz nekega razloga vedno le mene budi sredi noči, da ga peljem ven.

 5. Katera junakinja/junak iz risanih filmov bi si želela biti?

  Najraje imam japonske risanke poznane tudi pod imenom anime. Zelo težko odgovorim na to vprašanje. Hmmm... Morda bi najraje bila Bulma za animeja Dragon ball. Je vse: zabavna, pogumna, odločna... in seveda živi v tem tako zanimivem, a nevarnem svetu.

 6. Kdaj si nazadnje nekomu napisala pismo?

  Nazadnje sem pisno napisala lani. Ne vem pa, katero je bilo zadnje. Voščilo v obliki pisma prijateljici ali pismo mami.

 7. Ali verjameš v duhove?

  Po pravici povedano, ne vem. Ne upam si napisati, da ne, da me nato ne bo kak strašil.

 8. Na kateri koncert bi si želela iti?

  Enkrat bi rada v živo slišala Adele. Ker se priložnost verjetno ne bo pojavila tako kmalu, je moja druga želja koncert Maren Morris, vzhajajoče zvezde countrija. Že jeseni v okviru turneje pride v Veliko Britanijo.


 9. Kaj raje poslušaš med vožnjo v avtu, CD ali radio?

   V avtošoli sem se učila voziti s prižganim radiom. Tako sedaj kar malo teško vozim,če je v avtu tišina. Najraje priklopim svoj iPod ali vstavim CD. Večinoma mora tudi moja sestra soglašati z glasbeno izbiro. 

 10. Tvoja pesem tega tedna je...

  Za začetek pomladi sem našla super pesem: Happy People country vokalne skupine Little Big Town. Preprosto mi ne gre iz glave. Vprašanja so res zanimiva, zato le odgovorite na kakega v komentarjih.

Prijetno branje
Pina

2 komentarja:

 1. Tudi tvoji odgovori so zanimivi ;) Enega imamo pa le istega. Obe bi si želele slišati Adele v živo. ;)

  OdgovoriIzbriši