Poišči buklo

petek, 5. december 2014

Božična darila z osebno noto

Včasih so darila, ki imajo sentimentalno vrednost najdragocenejša. Naj oseba vidi, da jo poznaš in da ti čas, preživet z njo, veliko pomeni. Danes bom z vami delila nekaj idej.

Fotografije
Pri tem predlogu imam več idej. Če ste bili z osebo, ki ji je darilo namenjeno, skupaj na potovanju, dogodku ali pa imate skupne fotografije iz vsakdana, jih lahko zberete skupaj v albumu. Z kakim zapisom (morda spominom) lahko album naredite še bolj oseben. Če fotografij ni dovolj, da bi zapolnili album, se lahko omejite le na eno fotografijo, ki jo lahko le uokvirite ali date natisniti v večjem formatu.

Majhno in sladko
V preteklih letih sem že nekajkrat uporabila to idejo. Lonček ali skodelico, ki jo lahko sami porišete ali popišete, napolnite z doma pečenimi dobrotami. V predbožičnem času skoraj v vsaki kuhinji zadiši po piškotih. Specite jih malo več. Preprosto. In verjemite, vsak bo vesel sladkih dobrot.

Priljubljen recept
Če oseba rada kuha ali ji je bilo všeč nekaj, kar ste vi skuhali zanjo/zanj, lahko podarite recept. Lahko ga natisnete ali napišete na roko. Zraven priložite del sestavine recepta. Lahko so to sveža zelišča ali pa velika tablica čokoladne kuverture. Ljubezen gre skozi želodec.

DIY darilo
Ta predlog je namenjen vsem, ki imajo ustvarjalno žilico. V škatli lahko zberete navodila in potrebne stvari. Idej za DIY je veliko. Neskončen vir je vsekakor Pintrest. Če ste sami spretni pri takih projektih, lahko podarite končni izdelek.

Upam, da ste dobili kako idejo in bo vaše iskanje daril potekalo mirno in brez večje gneče. Imate tudi sami kak simpatičen predlog za darila?
Pina

1 komentar:

  1. Zelo dobra ideja, da nekomu podariš recept. Mogoče bom pa letos kaj takega naredila :)!

    OdgovoriIzbriši