Poišči buklo

torek, 12. december 2017

Book Haul #14: Predbožično razvajanje



Zopet sem dobila 10% popust pri spletni trgovini Book Depository, ki se mu nisem mogla upreti. Ne moram več zanikati, da kar čakam na ta popust, potem pa hitro kupim v naprej izbrane knjige. Tokrat sta bili dve zame in dve za očija, ki pa se bosta sčasoma znašli tudi v mojih rokah.

Lani sem ponovno prebrala trilogijo Njegova temna tvar Philipa Pullmana in se zopet zaljubila. Leto je izšla nova knjiga, postavljena pred dogajanje Zlatega kompasa. Knjiga nosi naslov The Book of Dust. Seveda sem to prelepo debelo knjigo morala imeti. Komaj čakam, da jo preberem.


Izbrala sem si tudi peto knjigo v seriji Outlander/Tujka Diane Gabaldon z naslovom The Fiery Cross. Prebrala sem prve tri knjige v seriji in četrte ne moram vzeti v roke, ne da bi vedela, da lahko nemudoma posežem po nadaljevanju. Več mojih misli o seriji si lahko preberete v objavi Outlande in jaz ter objavi Voyager.


Da nisem nakupovala le zase, sem naročila se dve kolesarski knjigi. Draft Animals: Living the Pro Cycling Dream Phila Gaimona govori o tem, kako je Phil po letih napora končno uresničil svoje sanje in postal profesionalen kolesar. V knjigi Born to Ride pa si lahko beremo o kolesarski legensi Stephenu Rochu.


Letos sem na Slovenskem knjižnem sejmu novembra nad knjigami le zavzdihovala ter si v glavi delal seznam knjig, ki si jih želim izposoditi v knjižnici. Z menoj je po ugodni ceni odšla le knjiga Roka Kušlana Slapovi. Komaj čakam, da se podam novim lepim dogodivščinam naproti.




Katere knjige se naj najprej lotim?

Prijetno branje,

Pina

3 komentarji:

  1. Tudi jaz se vedno veselim 10% popusta pri Bookdepositoriju. Ponavadi delam seznam, kaj vse bi želela imeti. Ampak potem ko pride popust vseeno odlašam skoraj do zadnjega dne in polovico stvari črtam s seznama :D In zgodba se nato ponovi hihi

    Čeprav serije izpod peresa Philipa Pullmana nisem brala, mi je naslovnica njegove knjige najprej stopila v oči, zato bi na tvojem mestu začela kar z njo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tudi jaz sem knjige črtala s seznama :(
      Probaj prebrati Pullmana. Super je!! Pa še BBC je začel serijo snemati :)

      Izbriši
    2. Bom dodala na svoj neskončen seznam še neprebranih knjig :)

      Izbriši