Poišči buklo

torek, 29. oktober 2013

Naj naj v oktobru 2013

Oktober je kar poletel mimo. Moram pa reči, da ga ne bom pogrešala, saj vem, da bo november prinesel polno stvari, na katere že komaj čakam. Ampak o tem kdaj drugič. Naj vam najprej povem, kaj me je v mesecu oktobru razveseljevalo.

Nike superge
V začetku meseca sem si kupila dva para čevljev. Nisem tekač. A Nike Free Run 5 so najboljši čevlji na svetu. Prvo in skoraj najpomembnejše: niso me ožulili. So kot neka posebna vrsta copatov. Najbolj mi je všeč, da imam v njih občutek, da moja noga ni utesnjena. Najpomembneje pa: ko pogledam v tla, vidim tako živahno barvo, da je hoja (upam, da nekega dne tudi tek) zabavna. Hvala draga sestra, da si me prepričala v to investicijo (hvala tudi Hervisu za dvojni popust).

Balerinka
Le malo katere balerinke še pritegnejo moj pogled, ampak mimo teh pa res nisem mogla. In mi res ni žal. So „upgrejdane“ črne balerinka. Hvala sestrica, ker mi nisi preprečila nakupa. 
 

Glasba
Odkar se v Zagrebu videla nastopiti Ollya Mursa, mi ne gre več iz ušesa. Ta mesec sta bili na „repeatu“ Change Is Gonna Come in HeartSkips A Beat (Feat. Rizzle Kicks).

Španščina
Odločila sem se, da se vpišem v začetni tečaj španščine in tako popredalčkam znanje, ki sem ga pridobila tekom let s prekomernim gledanjem telenovel. Predavateljica je super prijazna, v skupini pa nas je le 7. Če vštejem še svojo dobro voljo do učenja, so to zelo dobri pogoji, da bomo nekega dne lahko komunicirali v španščini.Če vložimo v nekaj trud, nem je rezultat pogosto v veliko veselje. V začetku meseca sem na novo pospravila celotno sobo. Vse je šlo iz omar, omare sem pobrisala, izločila nekaj stvari in jih podarila. Nato pa ponovno vzpostavila red v omarah. Ni bilo vedno zabavno, a sedaj vlada red. Za nekaj stvari ne vem, kje so končale (se bodo že ponovno pojavile same od sebe). Najbolj sem zadovoljna s knjižno omaro. Bom pustila slikam, da povedo svoje.


Kaj pa je polepšalo vaš oktober?
Pina

1 komentar: